Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Ovo je Pazarac koji je danas pretučen u centru N.Pazara - Ovo je njegova priča

Novopazarac Taib Biševac pretučen je danas oko podneva na gradskom Trgu, javlja Rtv Novi Pazar

dfhrdtghjtdzj

Njega su, kako kaže napala šestorica muškaraca koji su ga, najpre verbalno, a onda i fizički napali, nakon što je udelio prilog devojčici romske nacionalnosti koja je prosila. Biševac je pokušao da prijavi napadače ali prema njegovim rečima, u policijskoj upravi Novi Pazar nisu hteli, uz prvi mah, da mu uzmu izjavu.

Pogledajte najveće kolo na Balkanu: Hop, mala, garava 'ori' Čevljanovićima (VIDEO)

          

“Čekajući suprugu kog hotela Vrbak, udelio sam prilog prosjakinji Romkinji što činim svakodnevno. To je naišlo na osudu muškaraca koji su sedeli u restoranu Gazija. Počeli su da psuju devojčicu, a onda je jedan i udario. Obratio sam im se rečima da to ne treba da rade, već da je nahrane. A onda su ti ljudi, Zukorlićevi telohranitelji, krenuli da psuju i da me udaraju. Onog jednog baš dobro znam ko je, iz Brodareva, Zukorlićev telehranitelj. Razvalili su me, nijedan od njih nema manje od 120kg. Niko nije prišao da mi pomogne, ne sme niko. Ni policija ne sme njegovim (Zukorlićevim) ljudima ništa” – kaže Biševac.

On dodaje i da ga svi u gradu znaju kao nekog ko je miran i ko poštuje svakoga i da mu nije jasno kako su, njih šestoroca mogli da nasrnu na bolesnog čoveka.

Vilo moja - Hukić uputio emotivnu poruku suprugi Amini!

          

Biševac je u toku dana posetio i lekara kako bi dobio zvaničan izveštaj o povredama, a takođe je uspeo i da da izjavu u Policijskoj upravi.

(rtv novi pazar)

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn