Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Profesor Nuković iz N.Pazara - Neko mi je sve ovo podmetnuo

NEKO MI JE SVE OVO PODMETNUO

12 neko miro niciforovic

Tužilaštvo BiH proširuje istragu protiv člana SKAIN Mirsada Nukovića. Akademik navodno podvodio prostitutke sa HIV-om i hepatitisom.

AKADEMIK Srpske kraljevske akademije inovacionih nauka (SKAIN) Mirsad Nuković (47) iz Novog Pazara, koji je pod istragom Tužilaštva BiH zbog krijumčarenja ljudi, pušten je da se brani sa slobode, a istraga protiv njega biće proširena i na krivično delo trgovine ljudima, saznaju "Novosti". On se tereti da je podvodio dvoje transseksualaca sa Kube koji su, nezvanično saznajemo, zaraženi hepatitisom i HIV-om.

POLICIJA: Ovo su Novopazarci koji su štampali glasačke listiće u kući

NEMAM nikakve veze sa trgovinom ljudima, niti sa organizovanom prostitucijom. Čist sam kao suza i ne znam kako sam se našao na poternici tužilaštva BiH zbog koje sam prošlog petka uhapšen. Bio je to za mene i moju porodicu veliki šok od koga se još oporavljamo. Uhapsili su me na pravdi boga, ni krivog ni dužnog i naneli mi veliku štetu.

Ovo je u Novom Pazaru rekao akademik Srpske kraljevske akademije inovacionih nauka (SKAIN) Mirsad Nuković. Kaže da je posle hapšenja nastavio put u Travnik i tamo održao predavanje na jednom univerzitetu gde već duže radi.

          

- Ne znam da li će pravosudni organi BiH još nešto preduzimati protiv mene - kaže Nuković. - Skoro svake nedelje putujem u Sarajevo i Travnik, uvek ću im biti na raspolaganju, jer sam siguran da sam čist. Mislim da je kompletnu zabunu i moje uplitanje u ceo slučaj izazvala moja vizitkarta koja se ne znam kako našla u rukama kriminalaca. Ili mi je neko sve, zbog konkurencije ili zavisti, podmetnuo.

Pljevljak poginuo dok je traktorom radio na njivi

Nuković kaže da mu je najviše žao zbog SKAIN i njegovih brojnih kolega širom Srbije i BiH, koji su, kako tvrdi, bili u šoku i neverici posle vesti o hapšenju.

- Svi me poznaju kao poštenog porodičnog čoveka, iz dobre i ugledne novopazarske porodice, posvećenog nauci i mojim studentima u nekoliko gradova BiH i Srbije gde predajem računarske nauke - nastavlja naš sagovornik. - Mnogi me zovu i upućuju mi poruke podrške.

Nuković je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Prištini, a doktorirao na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru.

(Večernje novosti - M. NIĆIFOROVIĆ)

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn