Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Zid ćutanja u Novom Pazaru: Od predsednika Mehmedovića ni glasa!?

Kuda ide Novi Pazar? Niko u ovom trenutku na ovo pitanje ne zna odgovor

fk novi pazar8

O aktivnostima kluba, ako ih uopšte i ima, nemoguće je saznati bilo šta, čak je i uvek dobro informisana novopazarska čaršija zaćutala.

Pazarci u nokdaunu, odlazi im najbolji igrač

          

Velika briga nastala je posle sedam uzastopnih prvenstvenih poraza, a još veća nailazi jer se u rešavanju jedne od težih kriza u kojoj se klub ikada našao nije napravio ni najmanji pomak.

Do zvaničnih informacija, koje se tiču budućnosti kluba, ne može se nikakvim kanalima. Ne zna se ni da li je rukovodstvo još u klubu ili na izlaznim vratima.

Predsednik Kemal Mehmedović, priča se, više ne obavlja pomenutu funkciju. Što i ne bi bilo iznenađenje, s obzirom na to da se posle serije loših rezultata ni on, ni bilo ko drugi iz kluba nije obratio fudbalskoj javnosti.

Od preostalih lica u klubu, a čije bi izjave po funkcijama koje obavljaju trebalo da imaju određenu težinu, danima na jedno i jedino pitanje: ima li išta novo u Novom Pazaru, stiže uvek isti odgovor – nema ništa.

(sportski zurnal)

          

Komentari   

0 # Tito 07-01-2017 17:36
Dje si Kemo (puta pet) x5???? Zovite Ikana eno ga u Dunju srče kahvu s ključa :-))) cekaju Prasimov poziF dal ce da im LJegne para na raćune :-)))
Odgovori | Odgovori sa citatom | Citiraj

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara