Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Predsednik opštine Nova Varoš očekuje podršku republičke vlasti

Nova Varoš – Predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević očekuje da republička vlast neće opstruisati rad nove vladajuće koalicije u ovoj opštini.

14907846 10209803337813241 86266766 o

„Mi smo odgovorni ljudi i imamo ogromnu podršku naroda, zašto onda ne bi imali podršku republičke vlasti. Smatram da je i njima u interesu da se radi pošteno kako u Novoj Varoši, tako i u svim opštinama u Srbiji“, tvrdi Vasiljević.

Odgovarajući na pitanje Glasa zapadne Srbije kako komentariše tvrdnje predstavnika opozicije da je vlast preuzeta kupovinom jednog odbornika Vasiljević je rekao da toga nije bilo.

„Zna se da su odbornici vlasnici mandata i ako je tako lako kupiti odbornika zašto oni ne kupe nekog našeg“, izričit je Vasiljević. On kaže da je do prelaska odbornice koja je bila deo prethodne vlasti došlo zbog nezadovoljstva njihovim radom. „Odbornica koja je napustila njihove redove je sada samostalni odbornik. Ona i dalje na republičkom nivou podržava premijera Vučića, ali na lokalu podržava našu koaliciju,“ kazao je predsednik opštine Nova Varoš.

Prema njegovim rečima potpuno je siguran u ovu vladajuću većinu, ali ističe da će u koliko dođe do promena zauvek napustiti bavljenje politikom.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara