Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

ISTINA IM JE NAJVAŽNIJA: Ovo su dva horoskopska znaka koja vas NIKADA neće slagati

Iako bi svako ponekad iskrivio istinu ako ga situacija primora, ova dva znaka će uvijek reći istinu u lice, kakva god bila.

kugjuhkgjjuk

Ovan

Pripradnici ovog znaka su veoma iskreni, a najvažniji razlog jeste to što nemaju volje za lažima niti žele svoju energiju da troše na takve stvari. Čak i po cijenu da nekoga povrijede svojom iskrenošću, prije će izabrati to nego da slažu za bilo šta. Oni i žele da kažu ono što misle i da drugima to daju do znanja, a to isto očekuju i sa druge strane. Često umijju da povrijede druge svojim otvorenim razmišljanjem pa im poslije bude žao, ali i poslije nekog vremena opet bi isto postupili, piše “Srbija danas“.

          

Strijelac

Za Strijelca se slobodno može reći da je najiskreniji znak u horoskopu. Ponekad ljudi ovog znak umiju da pretjeraju sa prepričavanjem priča iz svog života ili života prijatelja, ali to je uglavnom radi zabavljanja društva. Međutim, laži ne vole ni u kom slučaju, to će izbjeći čak i kada sami vide da je to možda bolje za nečije dobro. I najgoru istinu uvijek će reći, jer smatraju da je tako najbolje.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara