Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Lijek za rak postoji, ali nismo obavješteni: Uništava rak sa 98% uspješnosti

Prema riječima dr. Frenka Šalenbergera, kada je u pitanju liječenje raka, on uvijek traži prirodne supstance koje prekidaju metabolizam ćelija raka.

gorka dinja

Neka od njegovih otkrića uključuju resveratrol, zeleni čaj, Seanol i druge. Nedavno je otkrio voće koje efektno ubija ćelije raka pankreasa. Voće se zove “gorka dinja” i popularno je u Okinavi, Japan, piše “Webtribune“…

Kada se sok gorke dinje razblaži na koncentraciju od 5% u vodi, on dokazano djeluje uništavajuće na ćelije raka pankreasa. Prema istraživačima, sok gorke dinje je smanjio vitalnost dvije grupe ćelija raka za 90% i uništio preostale dvije sa stopom od 98%.

Ove studije su se izvrsno pokazale in vitro, a funkcionisanje kod životinja i ljudi je u završnoj fazi ispitivanja. Istraživači sa Univerziteta u Koloradu su primjenjivali doze gorke dinje na miševima i otkrili su smanjenje pankreatskog tumora od 64% bez ikakvih sporednih efekata.

Doza je bila jednaka količini od 6 grama za prosječnog čovjeka. Gorka dinja takođe može pomoći dijabetičarima. Istraživači su otkrili da gorka dinja pomaže pri poboljšanju metaboličkih problema tako što djeluje na metabolizam glukoze.

          

Dakle, ako imate rak ili dijabetes, popričajte sa svojim doktorom o ubacivanju tretmana gorkom dinjom u terapiju kako biste imali što veće šanse da se izborite sa rakom.

(haber.ba)

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn