Sandzaklive

Switch to desktop Register Login

Uhapšeno 25 lica u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu

U Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu u okviru akcije “Grom” koja je sprovedena u celoj Srbiji privedeno je 25 lica, saznaje Regionalna radio televizija.

zandarmerija-1336251482-158118

Pretres je, prema našim saznanjima, izvršen na 26 lokacija a zaplenjeno je 83 grama heroina i oko 30 grama marihuane.

-Od 25 privedenih lica, zadržano je osmoro kod kojih su pronađeni droga i oružje, rekao je za Regionalnu televiziju izvor iz istrage.

 

Izvor Regionalne televizije dodaje da će tri lica biti procesuirana u redovnom postupku..........

Prema našim saznanjima, među uhapšenima su  E.A. iz Novog Pazara kod koga je policija pronašla gasni pištolj, dok je kod F.A. pronađeno 83 grama heroina. Kod I.D. iz Novog Pazara policija je pronašla lovačku municiju dok je kod E.Z. iz Sjenice pronađeno oko 30 grama marihuane.

 

-Tokom policijske akcije „Grom“ razbijena je i kriminalna grupa koju su činili N.H., njegova supruga S.H. i F.A. Oni se terete za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, kaže naš izvor.

 

Uhapšen je i N.E. iz Tutina kod koga je pronađena manja količina droge.

 

Velika policijska akcija “Grom” počela je jutros u šest sati a na teritoriji cele Srbije pretreseno je 909 objekata.

 

Premijer Srbije i minister unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da su procesuirana 242 lica a da je za sada za 127 njih određeno policijsko zadržavanje.

 

Nalog za akciju donet je na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojom je predsedavao Aleksandar Vučić.

Akcija na teritoriji Novog Pazara, Sjenice i Tutina sprovedena je u saradnji sa Policijskom upravom, Kriminalističkom policijom i Tužilaštvom.

(rtv).........


Copyright 2010-2013 Sandzaklive.rs. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Top Desktop version