Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Dogovorena vlast u Gusinju

I u Gusinju je nakon Budve formirana vlast. Kako saznaje Antena M, na sjednici lokalne Skupštine koja je održana večeras u 19 sati, dogovoreno je da buduću vlast čine DPS, Socijaldemokrate, Partija za Gusinje, Bošnjačka stranka u DUA.

Gusinje2

Nosilac liste Partije za Gusinje Rusmin Laličić saopštio je večeras za portal Antena M da su danas izabrali predsjednika Skupštine- Dženadina Radončića iz SD-a.

“Sjutra je ponovo sjednica u deset sati na kojoj će biti izabran predsjednik Opštine i trebalo bi da se usvoji odluka o privremenom finansiranju. Kandidat za predsjednika Opštine je dosadašnja predsjednica Anela Čekić iz DPS-a”, kazao je on. 

DPS je u Gusinju osvojila devet mandata, Partija za Gusinje šest, Socijaldemokrate četiri, SDP dva, SNP i Bošnjačka stranka po jedan, Demokratski Savez u Crnoj Gori četiri, a DUA-Albanska alijansa tri mandata.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara