Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Sandžaklija stradao u Africi

Prema podacima agencije "Sikimić Marine Services" iz Herceg Novog, preko koje je Bojović angažovan, nesreća se dogodila 19. juna

9490b9cfa45ee8abc9a86be6e9a967fa

Pomorac Đorđije Bojović (32) iz Gusinja poginuo je na brodu koji se nalazio u Durbanu u Južnoj Africi.

Prema podacima agencije "Sikimić Marine Services" iz Herceg Novog, preko koje je Bojović angažovan, nesreća se dogodila 19. juna.

Proučen prvi ezan u Aja Sofiji nakon 85 godina

“Prema informacijama dobijenim od osiguravajućeg društva prilikom povratka sa bunker barže pao je sa pilotskih stepenica i usred udarca glavom tragično je izgubio život”, kazali su juče iz agencije.

Dodali su da osiguravajuće društvo radi na ispitivanju uzroka nezgode. 

Hiljade vjernika na noćnom namazu u Novom Pazaru (Foto + Video)

"Hansa Shipping je maksimalno uključena u cilju utvrđivanja nesreće i transporta posmrtnih ostataka do porodične kuće u Gusinju.  Na brodu je bilo još sedam crnogorskih pomoraca.  Tijelo preminulog će biti dopremljeno u Podgoricu  letom iz Istanbula, gdje će ga sačekati porodica i predstavnik Hansa Shippinga. Ukoliko sve bude po planu, sahrana će biti obavljena 3. jula u 14 sati u Gusinju”, saopšteno je “Vijestima” iz agencije.

Istakli su da je Bojović  bio"vrijedan, disciplinovan i pouzdan pomorac omiljen među našim i stranim pomorcima zaposlenima na kompaniji".

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara