Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Beganu Čekiću demoliran automobil u Gusinju: Video snimak otkriva počinioce?

"Oko tri sata poslije pola noći napadači su došli u moje dvorište i razbili zadnje i bočno staklo na automobilu. Postoji video snimak, vidi se automobil koji je u tom periodu došao u moju ulicu. Imamo i broj registarskih tablica, tako da očekujem da će policija uraditi svoj posao“, kaže Čekić, čiji automobil nosi američke registarske tablice

506076

Beganu Beniju Čekiću, aktivisti Partije za Gusinje, koji je iz Njujorka doputovao u rodno mjesto kako bi podržao ovu partiju na lokalnim izborima, sinoć je demoliran automobil ispred njegove porodične kuće u Gusinju.

          

Kako saznaje Portal Revije Fokus, Čekić je slučaj prijavio policiji, i kako kaže, očekuje da će počinioci odmah biti uhapšeni.

506077

„Ne mogu da vjerujem da nakon svega što sam uradio za Gusinje postoje Gusinjani koji su spremni da atakuju na mene i moju imovinu. Oko tri sata poslije pola noći napadači su došli u moje dvorište i razbili zadnje i bočno staklo na automobilu. Postoji video snimak, vidi se automobil koji je u tom periodu došao u moju ulicu. Imamo i broj registarskih tablica, tako da očekujem da će policija uraditi svoj posao“, kaže Čekić, čiji automobil nosi američke registarske tablice. (Fokus)

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara