Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

SALVETA HRABRI PAZARKU: Atifa, želim ti svu sreću ovog svijeta

Glumica Ljiljana Jakšić Salveta poručila je da podržava i razume Atifu Ljajić (59) iz Novog Pazara, koja će u junu roditi prvo dete.

ljiljana jaksic salveta atifa ljajic trudnoca porodaj materinstvo foto drag 1492549810 1162345

          

Priča Atife, koja je sestra od strica ministra Rasima Ljajića, uzburkala je javnost zbog poznih godina buduće mame, a Salveta, koja je i sama rodila ćerku Dariju u 52. godini, poručuje joj da nema razloga za brigu.
- Želim joj svu sreću ovoga sveta i sigurna sam da će sve biti dobro! Samo da uzme dete u ruke joj želim. Razumem je, iz mog iskustva ne postoji ništa lepše, veličanstvenije i bolje u životu od deteta - kaže Jakšićeva.

O izazovima koje materinstvo u kasnijim godinama može da nosi, Ljiljana objašnjava da je za sve ključ - ljubav.
- Atifi će, kao i meni, sreća zbog deteta i ljubav prema njemu pomoći da izdrži sve što joj može biti prepreka. Kad je čovek srećan i kad voli, sve može da izdrži - kaže glumica. (Kurir)

          

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn