Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

OK Novi Pazar - OK Crvena Zvezda

Novi Pazar - Sport
Date: 11 Mart 2017 00:00

Odbojkaški klub Novi Pazar biće 25. i 26. februara domaćin finalnog turnira Kupa Srbije, a u polufinalu će za rivala imati branioca trofeja Crvenu zvezdu, odlučeno je danas žrebom u Odbojkaškom savezu Srbije u Beogradu.

U drugom polufinalu sastaće se Vojvodina i Kosovska Mitrovica, koja je jedini prvoligaš među četiri najbolja tima u ovom takmičenju. "Kandidat za tehničkog organizatora bila je i novosadska Vojvodina, pa je na kraju odlučio žreb. Ovo je velika čast za naš klub, ali i obaveza. Obećavamo spektakl, dobru odbojku i pune tribine", rekao je predsednik Novopazaraca Ervin Ćorović. Novi Pazar je treći put u završnici najmasovnijeg takmičenja, a domaćin finalnog turnira bio je i 2013. godine. "Uvek smo u polufinalu išli na Crvenu zvezdu, tako je i sada. Dobili smo možda i najtežeg rivala, dva puta smo gubili, ali sada smo domaćini sa idejom da budemo i osvajači Kupa Srbije. Biće teško, favorita nema, a potajno se nadamo trijumfu", naveo je Ćorović. Satnica finalnog turnira Kupa Srbije biće naknadno objavljena.

 

 

All Dates


  • 11 Mart 2017 00:00
 
Ask a question
1000 characters left