Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Bijelo Polje - ''Drogu sam kupila za sebe, nisam je htjela prodavati''

Bje­lo­polj­ka Sa­nja Vo­ji­no­vić (34), ko­joj se pred vi­je­ćem su­di­je bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da Šef­ki­je Đe­še­vi­ća su­di za po­sje­do­va­nje he­ro­i­na, ka­za­la je na po­čet­ku su­đe­nja da ne pri­zna­je dje­lo ko­je joj je op­tu­žni­com sta­vlje­no na te­ret.

4be1da12094acb24dcc707396b2832d0 XL

– Dro­gu sam ku­pi­la od jed­nog li­ca u Be­ra­na­ma i ni­je­sam ima­la na­mje­ru ni­ko­me da je pro­da­jem. Na­ba­vi­la sam je is­klju­či­vo za svo­je po­tre­be – re­kla je Vo­ji­no­vi­će­va.

U svoj­stvu svje­do­ka is­pi­tan je tak­si­sta E.D., ko­ji je spor­nog da­na pre­vo­zio Vo­ji­no­vi­će­vu. On je ka­zao da ni­je znao da Vo­ji­no­vi­će­va po­sje­du­je dro­gu.

Pre­ma op­tu­žni­ci, slu­žbe­ni­ci Gru­pe za su­zbi­ja­nje dro­ge Bi­je­lo Po­lje, Plje­vlja i Be­ra­ne su 20.9.2016. go­di­ne, na ma­gi­stral­nom pu­tu Be­ra­ne – Bi­je­lo Po­lje, u mje­stu Ska­ka­vac –op­šti­na Be­ra­ne, pred­u­zi­ma­ju­ći ak­tiv­no­sti na su­zbi­ja­nju ulič­ne pro­da­je nar­ko­ti­ka, kon­tro­li­sa­li vo­zi­lo „fol­ksva­gen po­lo“, bje­lo­polj­skih re­gi­star­skih ozna­ka, ko­jim je upra­vljao H.D. iz Bi­je­log Po­lja. Na zad­njem sje­di­štu se na­la­zi­la Sa­nja Vo­ji­no­vić, kod ko­je je pro­na­đen PVC za­mo­tu­ljak u ko­jem su se na­la­zi­la 3,982 gra­ma he­ro­i­na.

Su­đe­nje se na­sta­vlja 16. fe­bru­a­ra, kad će svo­je mi­šlje­nje da­ti ne­u­rop­si­hi­ja­tar dr Gor­da­na Ko­na­tar.

          

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn