Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Bjelopoljac ugrizao policajca koji je kod njega našao drogu

Pred vijećem Višeg suda Bijelom Polju juče je završeno suđenje Bjelopoljcima Nikoli Stjepanoviću (22), Predragu Kljajeviću (24) i Milošu Selimoviću (23) zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

heroin 660x330

Stjepanović je osuđen na godinu dana zatvora, dok su Kljajević i Selimović oslobođeni. Maloljetnom H. R. (17) iz Berana je izrečena pojačana mjera nadzora od organa starateljstva.

Prema navodima optužnice, Stjepanović, Kljajević i Selimović su 20. oktobra 2015. godine, kod gradskog stadiona u Beranama od H.R. nabavili 2,30 grama heroina.

Istog dana policija je na putu Berane Ribarevine, u mjestu Zaton zaustavila “mercedes” kojim je upravljao Selimović u kojem je na zadnjem sjedištu bio Kljajević.

Heroin je bio upakovan u jedan ručno pravljeni zamotuljak od PVC folije, a prilikom zaustavljanja Stjepanović je drogu stavio u usta.

Tom prilikom policajac Asmir Šabanović mu je držao rukama otvorena usta kada je izbacio drogu i ujeo policajca za kažiprist desne ruke.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara