Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Bijelo Polje: Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Slavko Minić osumnjičen da je podmetnuo eksplozivnu napravu zbog koje su 24. jula ranjeni Luka Vojinović i Boško Radonjić

61215703 rucna bomba bomba

BIJELO Polje - Zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, bjelopoljska policija je uhapsila i privela u Više državno tužilaštvo Slavka Minića (51) iz Bijelog Polja.

Sumnja se da je on selu Priboji, na planini Bjelasica, u mestu zvanom Vagan katun, u vikendici vlasništvo Tomislava Vojinovića i Milana Cerovića povezao ručnu bombu M 75 sa kvakom na vratima. Kada su Luka Vojinović, sin jednog od vlasnika kuće i njegov drug Boško Radonjić 24 jula ove godine pokušali da uđu u vikendicu došlo je do eksplozije.

Geleri su mladiće ranili u noge, posle čega su prebačeni u Opštu bolnicu u Bijelom Polju, gde su im konstatovane povrede koje nisu bile opasne po život.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara