Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Sandžakliji lopovi oteli 100.000 eura

Ko­ri­snik Do­ma za sta­re u Bi­je­lom Po­lju Mo­mir Pe­ko­vić (75) opljač­kan je u dvo­ri­štu te usta­no­ve. Nje­mu su, ka­ko tvrdi, dva ne­po­zna­ta mla­di­ća ote­la 100.000 eura. Pe­ko­vić je to­kom uvi­đa­ja sa­op­štio da su mu, na­kon što je ušao u dvo­ri­šte Do­ma za sta­re u Bi­je­lom Po­lju, pri­šla dva ne­po­zna­ta mla­di­ća i ote­la tor­bu u ko­joj se na­la­zi­lo 100.000 eura.

567bd5a3 cd0c 4d65 b864 7c44b0765237 razbojnici preview

          

 – Sve se de­si­lo iz­ne­na­da dok sam se vra­ćao iz gra­da, gdje sam išao u šet­nju. Pri­mi­je­tio sam da me ne­ko pra­ti i žur­no ušao u dvo­ri­šte Do­ma za sta­re. Ipak, ta dva mla­di­ća hi­tro su mi iz ru­ku otela tor­bu u ko­joj je bi­lo 100.000 eura – is­pri­čao je za „Dan” Pe­ko­vić.
Ka­ko na­vo­di Pe­ko­vić, ra­dio je u ino­stran­stvu i sva nje­go­va ušte­đe­vi­na se na­la­zi u toj tor­bi.
 
STRAVIČAN UDES KOD BIJELOG POLJA - Dvije osobe poginule
– Ušte­đe­vi­nu sam ste­kao mu­ko­trp­no ra­de­ći u ino­stran­stvu. Od tog nov­ca na­mjer­avao sam da po­mog­nem rod­bi­nu – ka­že Pe­ko­vić. 
 
Ka­ko na­vo­de iz do­ma, Mo­mir Pe­ko­vić je već ne­ko­li­ko go­di­na šti­će­nik te usta­no­ve i ni­ko ni­je znao da u so­bi dr­ži to­li­ki no­vac i da ga no­si sa so­bom.
Uvi­đaj su oba­vi­li slu­žbe­ni­ci Cen­tra bez­bjed­no­sti Bi­je­lo Po­lje, ko­ji su iz­u­ze­li vi­deo-snim­ke sa ka­me­ra po­sta­vlje­nih na do­mu. Pre­ma na­šim sa­zna­nji­ma, na snim­ci­ma ka­me­re vi­de se dva mla­di­ća, ma­da im se ne vi­de li­ca, ka­ko pri­la­ze Mo­mi­ru Pe­ko­vi­ću i oti­ma­ju mu tor­bu, a za­tim bje­že u ne­po­zna­tom prav­cu.

          

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn