Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

SANDŽAK - Automobil sletio u provaliju (Foto)

SANDŽAK - BERANE : No­vlja­ni Mi­lo­van Šće­kić i Ste­fan Po­po­vić lak­še su po­vri­je­đe­ni u sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di ko­ja se ju­če, oko 5.15 sa­ti, do­go­di­la na ma­gi­stral­nom pu­tu Ri­ba­re­vi­ne–Be­ra­ne, u mje­stu Po­da.

hron822012017

Upra­vlja­ju­ći ,,to­jo­tom ja­ris” (HN BA 015), pre­ma Be­ra­na­ma, po dje­li­mič­no za­le­đe­noj ma­gi­stra­li Šće­kić je iz­gu­bio kon­tro­lu nad vo­la­nom i pre­la­ze­ći pre­ko pro­ši­re­nja su­no­vra­tio se u pro­va­li­ju du­bo­ku sko­ro 20 me­ta­ra. Vo­zi­lo se za­u­sta­vi­lo, pre­vr­nu­to na krov, sa­mo par me­ta­ra od ko­ri­ta za­le­đe­ne ri­je­ke Lim. Po­vri­je­đe­ni mla­di­ći su, upr­kos ve­li­koj hlad­no­ći i mra­ku, uspje­li da sa­mi iza­đu iz auta i po­zo­vu po­moć.

Heroj iz BiH: Ustao iz invalidskih kolica kako bi sa sestrom otplesao njezin vjenčani ples (Video)

Ne­du­go za­tim na mje­sto ne­zgo­de sti­gli su po­li­caj­ci iz Bi­je­log Po­lja Ba­jo Ko­va­če­vić i Da­li­bor Du­lo­vić, i uz po­moć za­mje­ni­ka osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­o­ca Sla­ven­ka Smo­lo­vi­ća i vje­šta­ka sa­o­bra­ćaj­ne stru­ke Mi­len­a Ča­bar­ka­e oba­vi­li uvi­đaj.

Pre­ma ri­je­či­ma dr Be­si­ma Ka­di­ća, mla­di­ći su pri­mlje­ni u Ur­gent­ni cen­tar u Bi­je­lom Po­lju, gdje im je uka­za­na pr­va po­moć. Kon­sta­to­va­ne su im lak­še po­vre­de i pu­šte­ni su na kuć­no li­je­če­nje.

POGLEDAJTE - Sandžaklija oborio sa nogu ženski dio žirija u 'Pinkovim Zvezdama' (Video)

          

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn