Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Berane - Revolveraški obračun u centru grada

BERANE - Uviđaj će utvrditi koliko je metaka tačno ispaljeno u pucnjavi

6189d144659a8115b48ee7e322d5f2e6

          

U pucnjavi koja se dogodila jutros, ispred beranske Gradske pošte i nedaleko od vrtića, samo čudom niko nije stradao niti je povrijeđen.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Beranac David Kasumović je iz automobila "mercedes" pucao na Vladana Milunovića (29) koji je bio u "opel korsi". Kasumović je u bjekstvu i policija traga za njim.

Tokom uviđaja je pronađeno 14 čaura.

Uviđaj će utvrditi koliko je metaka tačno ispaljeno na raskrsnici ulica 4. crnogorske i Teranske.

Kasumović je bio osumnjičen da je u noći između 11. i 12. juna ispred nekadašnjeg lokala "Klub 29“, sadašnjeg lokala “Firma” ranio sugrađane Ivana Biletića (33), Radomira Đukića (33) i takođe Milunovića.

Osumnjičeni Kasumović je nakon toga bio u bjekstvu 40 dana, nakon čega se predao. Povrijeđenu su tada izjavili da ne prepoznaju Kasumovića kao napadača.  

Pucnjava se navodno dogodila nakon svađe u diskoteci zbog računa za piće, koji je u tom ugostiteljskom objektu napravio Kasumović. Ta informacija nije potvrđena.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara